קורסים » השפים
  • alt
    שף: אבי ביטון

    השף הצעיר והמוכשר אבי ביטון החל את דרכו במסעדות גורמה כגון: "יועזר בר יין", "רפאל" ו-"קורדיליה". הקים את מסעדת "אדורה" ו-מרקדו" הכשרה והפך לאושיה קולינארית טלוויזיונית בתוכניות הבישול: "מטבח עולמי" ו- "מקסימום 24" בערוץ האוכל.

    צפייה בקורסים של אבי ביטון
  • alt
    שף: ישראל אהרוני

    שף ישראל אהרוני מחלוצי המטבח העילי בכלל והסיני בפרט. נחשב לבעל התרומה הגדולה ביותר להתפתחות תרבות קולינרית בישראל. אהרוני פתח בעבר מסעדות שהיו בבעלותו.

    צפייה בקורסים של ישראל אהרוני
  • alt
    קונדיטור: מיקי שמו

    קונדיטור מיקי שמו, שם דבר בעולם הקונדיטוריה, בעל קונדיטורית "שמו" המובילה. שמו למד במגוון בתי ספר מהידועים בעולם והשתתף בכל שנה בתערוכות האפייה, שוקולד והעוגות הגדולות ביותר שהתקיימו במדינות אירופה לפי סבב : צרפת, איטליה גרמניה.

    צפייה בקורסים של מיקי שמו
  • alt
    שף: עומר מילר

    שף עומר מילר הינו שף מסעדת "חדר אוכל" החל את דרכו במיטב המסעדות ובתי קפה בארץ וקפיצה לניו יורק בהמשך עבד בבית הארועים היוקרתי פודארט לצידו של שף ירון קסטנבוים.

    צפייה בקורסים של עומר מילר
  • alt
    שף: שאול בן אדרת

    שף שאול בן אדרת, אחד מהשפים הבולטים בנוף הקולינרי הישראלי, מתמחה במטבח צרפתי כפרי מזה 20 שנה. בן אדרת, שהקים את מסעדות "קימל בגלבוע" ו"התרנגול הכחול" המצליחות, מופיע בתוכניות בישול רבות בערוץ 10 ואף מייצג את ישראל בשירות משרד החוץ בכל העולם.

    צפייה בקורסים של שאול בן אדרת
  • alt
    שף: עזרא קדם

    שף עזרא קדם אחראי על רבים מהמושגים והצירופים הקולינאריים שהתפתחו בישראל בעשור האחרון והשתית את היסודות למטבחים רבים כיום, וזאת בזכות התעוזה והכישרון להציב את חומרי הגלם המקומיים והפשוטים במרכז הבמה ולהביאם לדרגה של אוכל עילי. עזרא למד בישול בארה"ב בבתי הספר המובילים ולאחר מכן צבר ניסיון בתחום במסעדות המובילות בארץ ובעולם. בשנת 95 עזרא פתח את מסעדת "ארקדיה" בירושלים. המסעדה מציגה מטבח ישראלי עילי בשילוב טכניקות מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.

    צפייה בקורסים של עזרא קדם
  • alt
    שף: שירי מזור

    שירי מזור, מומחית לבישול בריא וריפוי בעזרת התאמת מזונות, נטורופתית ) N.d R.Na.10297 ( וחברת האגודה לנטורופתיה. בנוסף שירי עוזרת הוראה בקמפוס ברושים אוניברסיטת תל אביב ללימודי נטורופתיה ומתמחה בביה"ח אסף הרופא- מרפאת שיר"מ לרפואה משובלת. כמו כן שירי מטפלת בקליניקה פרטית לנטורופתיה והדרכת מזון ונמנית בצוות המטפל במאוחדת אקסטרה לרפואת כאב.

    צפייה בקורסים של שירי מזור
  • alt
    שף: חיים סלומון

    שף חיים סלומון, בעל ניסיון של 15 שנה בתחום הבישול והמסעדנות. למד בביה"ס "בישולים" כולל סטאז' במסעדת "כפות תמרים" המיתולוגית. חיים עבד כשף במספר מסעדות בארץ והוא מתמחה במטבח תורכי, צרפתי ואיטלקי - ים תיכוני. בנוסף, מעביר סדנאות לימוד וחוויה בבתי ספר מובילים לבישול.

    צפייה בקורסים של חיים סלומון
  • alt
    שף: רהב הררי

    שף רהב הררי למד את אומנות הבישול אצל השף ויקטור גלוגר ממסעדת "קלואליס" ובמסעדת "מול ים" של השף יורם ניצן. בהמשך עבד בצרפת עם השף מארק וירה, במסעדתו המעוטרת ב 3- כוכבי מישלן. לאחר חזרתו ארצה עבד רהב כשף במסעדות המובילות "פנגיאה", "מרתה" ו"פורט".

    צפייה בקורסים של רהב הררי
  • alt
    קונדיטורית: חני לשם

    שף קונדיטור חני לשם הקימה וניהלה את הקונדיטוריה "חטאים מתוקים". בנוסף, עוסקת חני מזה שנים רבות בהוראת קונדיטוריה בבתי ספר שונים ובפעילויות הקשורות בבסיס האפייה: פיתוח מוצרים, ליווי יצרנים בתהליכי ייצור וייעוץ לעסקי מזון.

    צפייה בקורסים של חני לשם
  • alt
    שף: איילה ארוך

    שף אילה ארוך את תחילת דרכה הקולינרית בחרה שפית למקד בעולם הבשרים, הדגים ופירות הים. את תהליך התמחותה עברה תוך כדי עבודה בשלוש מסעדות מובילות בפאריז l'appart ,le procop , chez Paul. כשחזרה לארץ, פתחה את מסעדת "עדנה ביסטרו" לא לפני שהספיקה לשמש כשפית במספר מסעדות מובילות בתל אביב.

    צפייה בקורסים של איילה ארוך
  • alt
    קונדיטורית: דלית קפלן

    שף קונדיטור דלית קפלן התחילה את מסעה בעולם הקונדיטוריה בבית הספר Belouet Conseil בפריז ולאחר מכן התמחתה בלונדון בכמה מסעדות מובילות בעלות דירוג כוכבי מישלן. לאחר שובה לארץ עבדה דלית כשף קונדיטור במסעדות מובילות בינהן "גיליז", "אלי אולי" ו"טורקיז". דלית מעידה כי היצירתיות והחידוש המתמיד בעבודה, יחד עם שילוב החומרים האין סופי, הם המניעים אותה ומעוררים בה מדי יום אהבה גדולה למקצוע.

    צפייה בקורסים של דלית קפלן
  • alt
    אופה: מיכה תבור

    האופה מיכה תבור, בוגר Le Cordon Blue בפריז והבעלים של קונדיטוריית ArtTavor המצליחה, מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים. מיכה יציג בסדנה כיצד ניתן להפוך את המטבח הביתי למאפייה ריחנית ומרשימה, שאינה נופלת בטיבה ממאפייה מקצועית מהוללת.

    צפייה בקורסים של מיכה תבור
  • alt
    שף: שחר דבח

    שף שחר דבח מביא ל- 4chef את בשורת המטבח המולקולרי: מטבח מלהיב וססגוני העושה שימוש באבקות, חומרים מיוחדים, טקסטורות ומרקמים שיוצרים חווית אוכל חדשה ומרגשת. שחר, בעל טור "שישי שוק" באתר NRG של מעריב, עבד במסעדת "מסה" תחת השף אביב משה. שחר התמחה במסעדת " Noma " בעלת שני כוכבי מישלן בקופנהגן, שנבחרה ב 2011- ע"י המגזין הבריטי היוקרתי Restaurant , כמסעדה מספר 1 בעולם.

    צפייה בקורסים של שחר דבח
  • alt
    קונדיטור: תמי בן דוד

    תמי בן-דוד, מנהלת הבלוג הפופולרי "קולינרא", שבה ועורכת אצלנו סדנאות בהן היא מעניקה למשתתפים את הכלים להתמודדות עצמית במטבח נטול הגלוטן, בדגש על תחום האפייה.

    צפייה בקורסים של תמי בן דוד
  • alt
    שף: עומר צוק

    שף עומר צוק החל את לימודיו כקונדיטור ובהמשך נשבה בקסמו של העולם הקולינארי של המזרח הרחוק. עומר הינו השף של "מינאטו", סושי בר וקייטרינג יפני בקיסריה, תחת הדרכת סושי-מאסטר אקי טאמורה מיפן.

    צפייה בקורסים של עומר צוק
  • alt
    שף: קרן סגל

    שף קרן ענב למדה בבית הספר המקצועי לבישול באיטליה Italian Culinary Institute ICI וצברה ניסיון עשיר במטבח הצרפתי, במטבח האורגני ובמטבח האיטלקי בארץ ובחו"ל.

    צפייה בקורסים של קרן סגל
  • alt
    שף: אביב משה

    אביב משה התחיל דרכו במסעדות "שאטו כרם" בירושלים, ובשרתון פלזה בירושלים אצל השף שלום קדוש. היה שף במסעדת "גראפה" ו"הנביאים 54" בירושלים ו"באראכה" בתל אביב. בשנת 2005 הקים את מסעדת מסה (Messa) ברחוב הארבעה בתל אביב אשר נבחרה כאחת מחמישים המסעדות היפות בתבל. הגיש מספר תוכניות בישול בערוץ האוכל, ערוץ החיים הטובים וערוץ 10. כותב טור אוכל במגזין "דה מרקר". ב-2011 ראה אור ספרו, "ספר הסנדוויצ'ים", בהוצאת קוראים הוצאת ספרים. באמצע 2012 פתח את דוכן האוכל "ירושלמית" בפינת הרחובות דיזנגוף וירמיהו בתל אביב.

    צפייה בקורסים של אביב משה
  • alt
    שף: איתן ששון

    שף איתן ששון, השף הראשי של מסעדות גוצ'ה בת"א, ומי שהביא לתל אביב את בשורת "פירות הים לעם". מתמחה במנות מגוונות ויצירתיות של פירות ים ונחשב לאחד מהמומחים הגדולים בתחום.

    צפייה בקורסים של איתן ששון
  • alt
    שוקולטיירית: סיגל קרפל

    שוקולטיירית סיגל קרפל סיימה בהצטיינות את לימודיה ב - Le Cordon Bleu בלונדון, ולאחר קריירה מרשימה בלונדון, חזרה ארצה ופתחה בוטיק שוקולד ועוגות ברמת החי"ל בו כל העוגות והשוקולד מיוצרים על ידה במקום

    צפייה בקורסים של סיגל קרפל
  • alt
    שף: אושרה נאור

    שף קונדיטור אושרה נאור, בוגרת לימודי קונדיטוריה רב תחומי בשילוב טכנולוגיית אפייה ב"אסטלה". תחום היצירה והאהבה לאפייה היה תמיד קרוב מאוד לליבה ולאחר 13 שנים שבהם עסקה באדריכלות נפל בחלקה להגיע את תחום הפעלות בישול ואפייה לילדים והתאהבה בעשייה.

    צפייה בקורסים של אושרה נאור
  • alt
    אומנית: רינה ג'וי

    רינה ג'וי מנחה סדנאות של וילטון, החברה מס' 1 בעולם לסדנאות ומוצרים לקישוט עוגות. בואו ליהנות, ללמוד לקשט ולעצב עוגות בקלות, בהצלחה ובהנאה מושלמת.

    צפייה בקורסים של רינה ג'וי
  • alt
    קונדיטור: אלינור אילין שחל

     בוגרת בתי הספר היוקרתיים nyc restaurant and management school ו - ice. בסיום לימודיה עבדה במסעדות היוקרה ואף הקימה בניו יורק מאפייה בשם nyc shellco, שסיפקה מוצרים למיטב המלונות והקייטרינג בניו יורק.  ‹Œ Ž‘ ‘’‘ “ ”•‘‘– —˜™…š›  ­     ƒ  ˜—™    … 

    צפייה בקורסים של אלינור אילין שחל
  • alt
    שף: שולי קפלן

    שולי גדלה בין הרים של שניצל ופירה וסירי ענק שאפשר היה להתחבא בתוכם, מסתובבת במטבח הגדול של סבא אהרון טועמת מהכל ושואלת את הטבחים מה יש בסיר הזה ומה שמו בסיר ההוא.שולי התחילה לבשל בגיל צעיר מאד. התנסתה בטעמים ובשילובים שונים ומשונים. למדה בישול בתדמור ולימודי תואר ראשון במינהל בתי מלון ומסעדנות באנגליה, בישלה בצרפת ואיטליה ולמדה מעט מסודות המטבח הסיני .במהלך השנים התחברה לעולמם של הילדים באופן טבעי, לדבר אתם בגובה העיניים, להקשיב להם ולהנות אתם יחד. משם הדרך לשילוב אהבותיה הגדולות הייתה ברורה.

    צפייה בקורסים של שולי קפלן
  • alt
    שף: ניר צוק

    שף ניר צוק, מבכירי השפים בישראל, בעל טור אוכל ב- ynet , מחבר ספרי בישול ומנחה תוכניות בישול בטלוויזיה. ניר התמחה בסן-פרנסיסקו ובפריז, שם עבד במסעדת "לה- דיבליק", עטורה בשני כוכבי מישלן, ולאחר מכן אצל הקונדיטור ג'ררד מולו. את הידע הרב הוא העביר למסעדות והברים בסמטאות יפו אותם הקים:" קורדיליה", "נועה", "ג'אפה בר".

    צפייה בקורסים של ניר צוק
  • alt
    שף: גיא טולדו

    שף גיא טולדו החל את מסעו הקולינארי בשוק הדגים הגדול באוסאקה שביפן. בהמשך עבד במסעדת "כפות תמרים" שם התמחה בנוסף גם באוכל צרפתי עילי כחלק מהשלמת הידע הנרחב במטבחים השונים. מאז ועד היום, גיא משמש כשף ויועץ קולינארי, בונה תפריטים ומטבחים במסעדות מובילות ברחבי הארץ, תוך שימת דגש על הטעמים והניחוחות המקוריים והייחודיים שאסף איתו במהלך הדרך...

    צפייה בקורסים של גיא טולדו
  • alt
    שף: שירה רוטמן דגן

    שירה רוטמן-דגן הינה הבעלים והשפית הראשית של הקייטרינג היוקרתי "Rotman אומנות קולינרית", האחראי לאירועים בולטים כגון הטקס לכבוד זוכי פרס נובל, אירועים דיפלומטיים בשגרירות צרפת ועוד. שירה הינה בעלת תואר אבירה ב"מסדר אבירי הגריל", ולאחר שנים כשפית ב"כדיתא", ב"פנגיאה" וב"מסה", עבדה כשפית במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן בצרפת (Le Cilantro) ובהולנד.

    צפייה בקורסים של שירה רוטמן דגן
  • alt
    שף: ימית לוי

    ימית לוי נטורופתית, בשלנית. נשואה, אמא לשלושה ילדים. אוהבת לאכול ולהאכיל. בוגרת לימודי נטורופתיה במכללה למנהל. מנחה קורסים בנושאי 'תזונה ובריאות' ב'מירב' בית ספר לרפואה משלימה. ובנוסף, מנחה סדנאות בישול בריא 'אוכל לגוף ולנשמה'.

    צפייה בקורסים של ימית לוי
  • alt
    שף: פיליס גלזר

    "כוהנת האוכל הבריא", הביאה עמה לארץ את הידע שצברה בארה"ב לבישול אוכל מהיר, טעים ובריא. במשך שנים ארוכות מחדירה פיליס גלזר לקהל הישראלי את החשיבות הרבה שבשימוש בחומרי גלם טבעיים עם ערכים תזונתיים. כמו כן מתאפיינת הגישה של פיליס בהפיכת פרודוקטים בסיסיים למאכלי גורמה. במהלך השנים מעבירה פיליס את תורתה ומשנתה בטורים בעיתונות ובתוכנית טלוויזיה ורדיו וכיום שמה הוא שם נרדף ל"בריא וטעים".

    צפייה בקורסים של פיליס גלזר
  • alt
    שף: פותנה ג'אבר

    פותנה ג'אבר, נחשפה לראשונה ב"אח הגדול" וכיום מגישה תוכנית בישול בערוץ 10 וערוץ האוכל "פותחים שולחן עם פותנה". פותנה מתמחה בבישול של מתכונים משפחתיים ואותנטיים מהמטבח הערבי אשר עברו מדור לדור: מנות ראשונות (סלטים, ממולאים, מרקים), מנות עיקריות (מאפים ותבשילים), תוספות וקינוחים.

    צפייה בקורסים של פותנה ג'אבר
  • alt
    שף: יהונתן בורוביץ'

    שף יהונתן בורוביץ' התחיל את דרכו בבית הספר הצרפתי הגבוה לבישול בניו יורק. את ההתמחות הראשונה שלו עשה אצל ז'אן ז'ורז' במסעדת מרסר קיצ'ן. בארץ עבד כשף במסעדות שונות וכיום הוא השף והבעלים של "קפה 48" המצליחה בנחלת בינימין.

    צפייה בקורסים של יהונתן בורוביץ'
  • alt
    שף: גיא ישראלי

    גיא ישראלי החל את דרכו הקולינרית כבר בצעירותו ובגיל 22 הגשים את חלומו כשסיים בהצלחה לימודי קולינריה בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים". מאז גדל והתחנך במטבחי מסעדות איטלקיות מובחרות בתל אביב בניהן "מזאלונה" ו"קפה איטליה". כיום גיא, בוגר תואר לביו-טכנולוגיה ימית, נהנה להעביר את הידע הרב שרכש לאורך השנים בסדנאות ובשיעורים לבשלנים מתחילים.

    צפייה בקורסים של גיא ישראלי
  • alt
    שף: ענת גרינברג

    ענת גרינברג, נטורופתית והרבליסטית קלינית, מנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא ותזונה נכונה. אוהבת לבשל וללמד אחרים לבשל אוכל בריא, צבעוני וטעים.

    צפייה בקורסים של ענת גרינברג
  • alt
    שף: פסקל פרץ-רובין

    פסקל פרץ-רובין בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול. בעלת מדור אוכל הפופולרי בעיתון "סופהשבוע" וכותבת בו באופן קבוע. ופינה בתוכנית הרדיו של ליאת רגב "עוד מעט שבת" ברשת ב', בעלת פורטל קולינרי עשיר www.pascalpr.co.il

    צפייה בקורסים של פסקל פרץ-רובין
  • alt
    שף: אלה חורי רקנטי

    מלמדת בישול ואפיה בטכניקות קלאסיות ומודרניות עם המון אלתור, גיוון ויצירתיות. מזמינה אתכם להכניס את שמחת החיים והיצירה לתוך המטבח, ולהביא לאוכל שלכם בבית טעמים מכל העולם.

    צפייה בקורסים של אלה חורי רקנטי
  • alt
    שף: עירית אופיר

    עירית נחשבת לגורו בתחום האוכל הבריא בארץ. מומחית בבישול בריא ללא גלוטן וללא סוכר, סדנאותיה מועברות בצורה מקצועית והן חוויה של צחוק וטעמים נפלאים. לאחרונה הוזמנה להמליץ לקוראי ידיעות אחרונות אודות האוכל הבריא והסדנאות שהיא מקיימת. בקרוב תחל להגיש פינה קולינרית בתוכנית הבוקר של אורלי וגיא בערוץ 10. כותבת על בסיס קבוע טורי דעות בנושאים קולינריים במדיה הדיגיטלית.

    צפייה בקורסים של עירית אופיר
  • alt
    שף: עמרי בן פרז

    עמרי בן פרז - בן 42, למד וסיים בהצטיינות בתדמור. לאחר מכן עבד ב"פיקאסו", "פרגו", "רביבה וסיליה" ו"טורקיז". בעבר היה השף הראשי של רשת "קפולסקי". בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול לפרטיים ולחברות וכן מייעץ לחברות מזון בפיתוח מוצרים. עמרי מתמחה במטבח איטלקי וים-תיכוני, בשרים ודגים.

    צפייה בקורסים של עמרי בן פרז
  • alt
    שף: יעודכן בהמשך

    צפייה בקורסים של יעודכן בהמשך
  • alt
    שף: אדרת שמואלי

    צפייה בקורסים של אדרת שמואלי
  • alt
    קונדיטורית: טל האוזן

    טל האוזן התמחתה והובילה מטבחים בבתי מלון ובאירועים המובילים בפריז, לונדון ודרום אפריקה. טל עבדה עם השפים המובילים בפריז, שימשה כשף קונדיטור הראשי של מלון הבוטיק המוביל באירופה - Lanesborough Hotel, וניהלה תחומי קינוחים באירועי יוקרה רבים, כולל לבית המלוכה בלונדון. במהלך השנים זכתה טל בפרסים יוקרתיים ובתארי הצטיינות לאומיים בלונדון והייתה לקונדיטורית הראשונה שהעבירה הרצאה בכנס הקולינארי המקצועי Omnivore. ההכרה הגבוהה בה זכתה הייתה כשף פטיסירי המצטיינת של איגוד השפים האנגליים.

    צפייה בקורסים של טל האוזן
  • alt
    שף: סוואלי אלדר

    סוואלי נולדה בתאילנד והגיעה לישראל בשנת 1980. הקימה יחד עם בן זוגה קייטרינג מצליח, אשר הציג לראשונה בפני הישראלים את המטבח התאילנדי האותנטי. בהמשך פתחו את רשת המסעדות התאילנדית הראשונה בישראל "שנגרילה" ובשנת 1992 הקימו את חברת "אוריינטל פוד", המתמחה בייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק. כיום סוואלי מעניקה שירותי ייעוץ קולינארי והדרכות לעסקים ומלווה מסעדות בתהליך הקמתן. בנוסף, משמשת כשפית הראשית של משלחות בית המלוכה התאילנדי בעת ביקוריהן התכופים בישראל.

    צפייה בקורסים של סוואלי אלדר
  • alt
    שף: אבי לוי

    אבי לוי, בן 38, זוכה "מאסטר שף" לשנת 2011. בעלי מסעדת "המוציא", שם מגיש את פרשנותו האישית למאכלים צפון אפריקאים עליהם גדל והתחנך. בשנת 2013 נסע לרומא וטורינו מטעם שגרירות ישראל באיטליה, כדי לבשל לחברי פרלמנט איטלקיים ארוחות ברוח תנכית. בשנת 2014 פתח את "בית הכוון", המגישה את גרסאותיו לאוכל רחוב ירושלמי וצפון אפריקאי.

    צפייה בקורסים של אבי לוי
  • alt
    שף: עדי שוורץ

    שף עדי שוורץ, בן 42, סיים לימודיו בתדמור בהצטיינות ועבד כשף מוביל במסעדות "תכלת", "חוות דרך ארץ", "פאביו" ועוד. עדי בעל ניסיון של כ-9 שנים בהעברת סדנאות בישול לפרטיים ולקבוצות ומתמחה בבשרים, בישול איטלקי, אסייתי וים תיכוני.

    צפייה בקורסים של עדי שוורץ
  • alt
    אומן: עידן שחר

    עידן שחר, אומן רב תחומי ומעצב עוגות ראווה, המתמחה בפיסול ועיצוב דמויות בבצק סוכר. בסדנאות של עידן תוכלו לקבל את הטכניקות, המידע והטיפים ליצירת דמויות ועוגות לכל אירוע.

    צפייה בקורסים של עידן שחר
  • alt
    שף: אביתר חורי

    אביתר חורי, בעל ניסיון של 10 שנים בתחום הסושי. עבד בעבר במסעדות זוזוברה, ג'פאניקה, סושי 2 גו, אסיין דלי ועוד. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, מפיק אירועי סושי ומעביר סדנאות סושי בכל הארץ. כיום, אביתר הוא השף והבעלים של חברת sushi-boo.

    צפייה בקורסים של אביתר חורי
  • alt
    אומן: דיוויד ליישמן

    דיוויד ליישמן, במקור מניו יורק, למד והתמקצע בתחום הגלידה בסן פרנסיסקו. מומחיותו היא בהכנת גלידה ביתית, העשויה מחומרים טבעיים ואיכותיים כבר מעל ארבעים שנה. הגלידה היא אומנותו ואהבתו הנצחית.

    צפייה בקורסים של דיוויד ליישמן
  • alt
    אופה: בועז שחק

    בוגר בית הספר היוקרתי French Culinary Institute בניו יורק, בתכנית אפיית לחמים מסורתית. בועז עבד תקופה ממושכת ב"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב.

    צפייה בקורסים של בועז שחק

מתכונים

סדנאות בישול וקורסים מומלצים

כבר 12 שנה שרשת 4Chef מובילה את תחום הקולינריה בארץ. הרשת מייבאת את מיטב כלי מטבח מרחבי העולם על מנת לספק לכם חווית בישול ייחודית. כלי המטבח והאפייה שלנו מיועדים לשפים מקצוענים וחובבנים כאחד, ניתן למצוא בחנויות : סכין שפים, גלגלות פיצה, טוסטרים, סיר יצוק , חומרי גלם, מחבת וופלים, סכיני ארקוסטיל ועוד רבים. אנו מציעים סדנאות בישול בתחומים שונים ועם מיטב השפים של ישראל. יש סדנת בישול לכל רמת ולכל טעם, מסדנת גורמה ועד סדנת שוקולד לילדים. אנו מציעים קורס בישול מקצועי לאנשים שרוצים להתעמק בעולם הבישול מעבר לסדנה בודדת.



כל הזכויות שמורות ל4CHEF בע”מ
פתח סל קניות